Street Art Arad: Tur al picturilor murale Citizenit

10 sept. 2023 16:00

Descoperă Aradul prin Street Art! Suntem încântați să vă invităm la un eveniment special care vă va purta prin poveștile mai puțin cunoscute ale orașului nostru, ascunse în picturile sale murale.

🗓️ Data: Sâmbătă, 10 septembrie

⏰ Ora: 16:00 – 20:00 (cu o pauză de 30 de minute)

🏁 Punct de întâlnire: Podul Traian – Vama Veche

🚶‍♂️ Deplasare: Pe jos și cu tramvaiul 

🎨 Abordare: Vom explora muralele arădene cu atenție, situându-le în contextul istoric și cultural al orașului. Vă încurajăm să interacționați, să puneți întrebări și să vă bucurați alături de noi de poveștile din spatele picturilor. Traseul include 10 opriri principale. Vom admira și vom povești despre lucrări colective sau lucrări de autor precum cea semnată de Radu Pandele – cea mai mare lucrare murală din Arad, de la Cinema Arta. Discutăm despre proiectele care au dat naștere acestor lucrări, despre felul în care au fost gândite și impactul pe care l-au creat de-a lungul timpului în locație și în comunitatea din jur. 

Lucrările sunt semnate de artiști precum Mr Cenz, The Orion, Radu Pandele, Pisica Pătrată, Wanda Hutira, Dale Grimshaw – artiști de anvergură internațională invitați de-a lungul timpului de Asociația Citizenit în Arad. Vă așteptăm cu răbdare și curiozitate să descoperim împreună povestea orașului nostru prin ochii artiștilor străzii!

Înscrierile se fac completând formularul: https://forms.gle/LcyJ99WUcno1egW86 

Nu uitați să vă aduceți la voi apă și pălării de soare și să veniți cu încălțăminte confortabilă

–––––––––

Turul ghidat face parte din proiectul Alternative Creative Urbane. Proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Rămâi la curent

Citește newsletter-ul nostru și inspiră-te din transformările pe care le trăim împreună.

Abonează-te 🡢

Implică-te

Poți susține activitatea asociației și să ne ajuți să transportăm orașul către zenit!

Susține Citizenit 🡢

Vrei să vorbim?

Ne poți contacta aici.
 
 

Scrie-ne 🡢

    Abonează-te la newsletter