Susține Citizenit

Dacă ai ajuns aici, cu siguranță faci deja parte din comunitatea noastră. Datorită ție, povestea noastră a ajuns până aici. Ajută-ne s-o ducem mai departe! Pentru a ajunge la zenit, avem nevoie de sprijinul tău! 

Am pornit în noiembrie 2013 fără nici o resursa spre a deschide orașul cetățenilor lui și a face cultura mai accesibilă și mai apropiată de oameni. În cei 9 ani ne-am orientat activitatea către artele contemporane, design, educație prin cultură, arte performative, cinematografie și regenerare urbană. Poți investi și tu în viața culturală a orașului în mai multe feluri: finanțezi, voluntariezi, participi!

Fie că ești consumator avid de film, teatru, dans, artă contemporană, muzică sau că ești mai degrabă orientat către proiecte de educație non-formală, avem un program pe care îl poți susține. Alege proiectul Citizenit care ți se potrivește sau se potrivește companiei tale și contribuie la finanțarea lui. Pune serviciile pe care le oferă compania ta în sprijinul culturii locale.

Sponsorizări prin redirecţionarea impozitelor

Poţi să ne susţii activitatea şi să contribui la realizarea proiectelor şi evenimentelor noastre fie prin donaţii, fie prin sponsorizări realizate prin redirecţionarea a 3,5% din impozitul pe venit (persoanele fizice) sau a 20% din impozitul pe profit (persoanele juridice). Prin redirecţionare impozitelor către organizaţii non-profit, ai posibilitatea să decizi în mod direct asupra modalităţii în care vor fi utilizate impozitele pe care le-ai plătit statului.

Pentru redirecționare în 3 pași simpli, te încurajăm să accesezi platforma redirectioneaza.ro/citizenit

Donaţii

Poţi oricând să faci o donaţie către Asociaţia Citizenit prin intermediul Paypal sau direct în contul nostru bancar. Banii donaţi vor fi utilizaţi la realizarea proiectelor asociaţiei, iar informaţii legate de modul în care au fost utilizaţi vor fi transmise către donatori la cerere.

Pentru clarificări sau informaţii suplimentare, poţi oricând să ne scrii la adresa [email protected].
Asociaţia Citizenit
Cod de identificare fiscală: 32486899
IBAN: RO36CECEAR0330RON0548436, deschis la CEC BankRămâi la curent

Citește newsletter-ul nostru și inspiră-te din transformările pe care le trăim împreună.

Abonează-te 🡢

Implică-te

Poți susține activitatea asociației și să ne ajuți să transportăm orașul către zenit!

Susține Citizenit 🡢

Vrei să vorbim?

Ne poți contacta aici.
 
 

Scrie-ne 🡢

    Abonează-te la newsletter