Atelier de artă murală cu OCU

21 aug. 2023 25 aug. 2023
Perioada: 21-25 august, 6 ore/zi

 

Revenim cu forțe proaspete la finalul acestei veri și cu poftă de artă urbană! Organizăm un atelier de artă murală în Arad, în zona Pieței Mihai Viteazul, între 21 și 25 august 2023, dedicat tinerilor cu vârsta între 16 și 26 de ani.

 

Înscrie-te la atelier pentru a profita de know-how-ul și experiența uneia dintre cei mai tari muraliste românce, coordonatoarea atelierului – OCU, o ardeleancă cu un portofoliu divers, de la murale la ilustrații și art directing.
Vei realiza împreună cu OCU o compoziție unică explorând tema „ANIMA MUNDI” – legătura subtilă dintre natură și suflet.

 

Dacă te pasionează arta urbană și vrei să înveți tehnici și practici faine de exprimare prin culoare, atunci grăbește-te să te înscrii completând formularul:
👉👉👉https://forms.gle/pkshz56m5T4mEmdg8

 

TERMEN LIMITĂ PENTRU ÎNSCRIERI: 17 AUGUST

 

Număr maxim participanți: 15 persoane.
Participanții selectați vor fi anunțați în data de 18 august.
Taxa de participare este de 75 de lei.
–––––––––––––––––––
Bio OCU
OCU este o artistă din Transilvania. Portofoliul său este dinamic și cuprinde o varietate de medii, de la murale la scară mare la pânze, ilustrații, instalații immersive și art directing. Pe lângă munca sa individuală, a fost implicată în organizarea de proiecte culturale, precum festivaluri de artă stradală în Cluj și ateliere de artă stradală în jurul lumii.
–––––––––––––––––––
Proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Detalii locație

Piața Mihai Viteazul, Arad

Rămâi la curent

Citește newsletter-ul nostru și inspiră-te din transformările pe care le trăim împreună.

Abonează-te 🡢

Implică-te

Poți susține activitatea asociației și să ne ajuți să transportăm orașul către zenit!

Susține Citizenit 🡢

Vrei să vorbim?

Ne poți contacta aici.
 
 

Scrie-ne 🡢

    Abonează-te la newsletter