Metropolis + muzică live Abator Industries

1 sept. 2016 20:00
Joi, 1 septembrie, de la ora 20, te invităm la hala Teba din Piaţa Olimp la o aventură kino-sonoră de excepţie – proiecţia filmului „Metropolis” acompaniată live de Abator Industries.
Filmul
Metropolis este un film cult care a schimbat fața cinematografiei mondiale. Regizat în 1927 de Fritz Lang, filmul este recunoscut pentru pionieratul în expresionismului german SF, acțiunea fiind situată într-un mediu urban distopic din viitor. Această capodoperă cinematografică a beneficiat de-a lungul timpului de variate interpretări ale coloanei sonore. Proiecția acestui film, la aproape 90 de ani distanță de la apariție, este un gest cultural de recunoaștere a valorii sale cinematografice. Educația unui cineast începe cu adevărat prin vizionarea acestui film.
Muzica
Abator Industries este un colectiv muzical independent, înfiinţat în 2012 în Bucureşti, direcţionat în zona improvizaţiei libere. Grupul, care trimite prin abordările sale sonore la muzica contemporană, ambientală, sunete psihedelice şi varii tendinţe experimentale, a participat la o serie largă de experienţe performative, având disponibilitatea artistică de a susţine atât concerte concept, cât şi proiecţii de filme mute însoţite de muzică live.
www.abator-industries.bandcamp.com
–––––––––––––––––––––––––––––––
Suport: 5 lei

Detalii locație

Fabrica Teba

Piața Olimp, Arad

Rămâi la curent

Citește newsletter-ul nostru și inspiră-te din transformările pe care le trăim împreună.

Abonează-te 🡢

Implică-te

Poți susține activitatea asociației și să ne ajuți să transportăm orașul către zenit!

Susține Citizenit 🡢

Vrei să vorbim?

Ne poți contacta aici.
 
 

Scrie-ne 🡢

    Abonează-te la newsletter