Design from A to Z | Dialog despre arhitectură și design cu Cătălin Latiş

3 feb. 2016 19:00
Designul reprezintă pata de culoare care creează armonie între lumea obiectelor și cea a omului. În ce măsură s-a dezvoltat acest domeniu și care sunt influențele sale în contextul actual de dezvoltare industrială, tehnologică, socială?
Discuţia din această seară va orbita în jurul diferitelor evenimente de referință din domeniul designului, precum apariția numeroaselor invenții de la începutul secolului XX, influența arhitecților care au impulsionat dezvoltarea esteticii și unicității obiectelor, standardizarea, producția de serie, cât și influența școlii de la Bauhaus asupra definirii designului ca factor esențial în societatea contemporană.
Prezintă: Cătălin Latiş, designer
______________________________________________________
„Dialog despre arhitectură și design – intervenție în spațiul public” este o serie de discuții, prezentări și workshopuri în care explorăm modalități de cunoaștere, integrare și intervenție în spațiul public prin prisma conceptelor venite din domeniul arhitecturii și designului.
Aceste dialoguri nu se adresează unui public specializat, ci doar interesat – de confortul oferit de spațiile publice și resursele pe care le avem pentru a îmbunătăți şi transforma oraşele în care trăim.
Întâlnirile au loc săptămânal în Club ABC.
Te așteptăm să descoperim împreună modalități de a ne simți mai bine în spațiile oferite de orașul nostru.

Detalii locație

Club ABC

Piața Avram Iancu nr.16, Arad

Rămâi la curent

Citește newsletter-ul nostru și inspiră-te din transformările pe care le trăim împreună.

Abonează-te 🡢

Implică-te

Poți susține activitatea asociației și să ne ajuți să transportăm orașul către zenit!

Susține Citizenit 🡢

Vrei să vorbim?

Ne poți contacta aici.
 
 

Scrie-ne 🡢

    Abonează-te la newsletter