Belgica – proiecție de film

8 apr. 2017 19:00
Weekend-urile de film la Cinema Arta Arad continuă, de data aceasta cu o proiecție de sâmbătă. Continuăm escalele prin marile orașe ale Europei, în cadrul programului Great Cinema in Great Cities și ajungem din Berlin în Gent, pentru a experimenta un alt tip de viață de noapte.
„Belgica”, filmul pe care îl vom viziona weekend-ul acesta, este totodată filmul de închidere al TIFF 2016, care i-a adus regizorului belgian Felix van Groeningen Premiul pentru Regie la Sundance, tot în 2016. Filmul este bazat pe povestea barului Belgica și a celor doi frați care l-au pus pe picioare.
Vă invităm să descoperiți cum Belgica devine repede o oprire obligatorie în viaţa de noapte a oraşului, așa cum Cinema Arta se pregătește să devină o oprire de weekend obligatorie în viața arădenilor.
Proiecția va fi urmată de discuții și dezbateri cu Rareș Hanțiu și Titus Muntean.
–-
BELGICA
regia: Felix van Groeningen
durata: 127 minute
Rating N16
Sinopsis: Doi fraţi, Frank şi Jo, au pierdut legătura, până când Frank începe să lucreze în cafeneaua lui Jo. O mişcare inspirată, căci Belgica devine repede o oprire obligatorie în viaţa de noapte a oraşului. Succesul pare să nu aibă limite, cel puţin o perioadă, căci viaţa de noapte ajunge să provoace dependenţă.
–-
Evenimentul este organizat de CitiZenit în colaborare cu Centrul Municipal de Cultura Arad şi face parte dintr-o iniţiativă pe termen lung de revitalizare a cinematografelor arădene susţinută de Primaria Municipiului Arad.
Intrarea este liberă.

Detalii locație

Cinema Arta

Strada Vasile Alecsandri nr.2, Arad

Rămâi la curent

Citește newsletter-ul nostru și inspiră-te din transformările pe care le trăim împreună.

Abonează-te 🡢

Implică-te

Poți susține activitatea asociației și să ne ajuți să transportăm orașul către zenit!

Susține Citizenit 🡢

Vrei să vorbim?

Ne poți contacta aici.
 
 

Scrie-ne 🡢

    Abonează-te la newsletter