A New Me

”A New Me - Recunoaște-ți abilitățile prin ateliere creative” este un proiect educațional care cuprinde trei ateliere complementare sistemului de învățământ clasic prin care tinerii pot să își descopere și dezvolte potențiale abilități creative. În cadrul atelierelor participanții vor putea dobândi cunoștințe de bază din trei domenii: film, design și yoga. Proiectul este finanțat prin programul de sponsorizări pe termen scurt al Fundației Alber. Sponsorul principal este ARED.

  • First Made Film - Atelier de cinema
  • Reciclare Creativă - Atelier de design
  • Respiră-ți arta - Atelier de yoga

Atelierul de cinema va avea loc între 17 și 27 martie și oferă participanților oportunitatea de a realiza un exercițiu cinematografic pornind de la principii de bază ale filmului. Împărțit în două module, unul teoretic și unul practic, atelierul facilitează accesul la resurse indispensabile prin care participanții vor putea dobândi cunoștințe de limbaj cinematografic și experiență practică.

Coordonatorii Atelierului de cinema: Rareș Hanțiu, Rudolf Veres și Daria Nistor.

Atelierul este dedicat tinerilor cu vârste cuprinse între 16 și 26 de ani.

Înscrierile la Atelierul de cinema se fac prin completarea acestui formular: https://forms.gle/7Wmsv1zVv1s74A8n8.

Termenul limită pentru înscriere este 13 martie 2022.

Atelierul de design va avea loc în zilele de 26 martie, 2 și 3 aprilie și le propune tinerilor cu vârste între 16 și 26 de ani o serie de activități practice prin care vor fi familiarizați cu designul ambiental și de obiect, reciclarea și designul vestimentar. În cadrul activităților, participanții vor deprinde abilități specifice și își vor antrena creativitatea, promovând totodată o atitudine sănătoasă și constructivă față de mediul înconjurător.

Atelierul va cuprinde trei module: Ecofun – design ambiental și de obiect (coordonat de Maria Tămășan), Re-paper – hârtie reciclată din hârtii folosite (coordonat de Raluca Nicula) și Noul meu tricou vechi – design vestimentar și recondiționare de tricouri vechi prin vopsire (coordonat de Diana Bota).

Înscrierile la Atelierul de design se fac prin completarea acestui formular: https://forms.gle/3MSA4dS7C2dJdWzq5

Termenul limită pentru înscriere este 24 martie 2022.

Atelierul de yoga este dedicat copiilor și tinerilor cu vârste cuprinse între 6-11 ani și 12-16 ani. Va fi coordonat de Lonetta Maier, profesoară de yoga experimentată, care le propune tinerilor participanți o serie de activități fizice prin care să-și exprime creativitatea și prin care pot descoperi mai multe despre ei și despre mediul din jurul lor.

În cadrul acestui atelier participanții vor practica asane (posturi) de yoga prin care își vor conștientiza respirația și fluxul energiei din corp. În urma acestora, participanții vor aplica cele învățate în activități de creație propuse de coordonatoare.

Atelierul va avea loc în zilele de 19 și 26 martie pentru grupa de vârstă 6-11 ani și în zilele de 2 și 9 aprilie pentru grupa 12-16 ani.

Înscrierile la Atelierul de yoga se fac de către părinții sau reprezentanții legali ai copiilor și tinerilor prin accesarea acestui link: https://forms.gle/i2CJY85ZT5tFUFqh8.

Termenul limită pentru înscriere este 17 martie 2022.

Rămâi la curent

Citește newsletter-ul nostru și inspiră-te din transformările pe care le trăim împreună.

Abonează-te 🡢

Implică-te

Poți susține activitatea asociației și să ne ajuți să transportăm orașul către zenit!

Susține Citizenit 🡢

Vrei să vorbim?

Ne poți contacta aici.
 
 

Scrie-ne 🡢

    Abonează-te la newsletter