Victoria – proiecție de film

31 mart. 2017 19:00
Continuăm călătoria cinematografică de la Arta. Dacă weekendul trecut am adus doi urși de argint, direct de la Berlin, în sala de cinema, de data aceasta ducem spectatorii pe străzile Berlinului. Proiecția filmului “Victoria”, pe care îl vom viziona și discuta vinerea aceasta începând cu ora 19, este prima dintr-o serie de proiecții care vor avea ca focus marile orașe ale Europei.
“Victoria” propune spectatorilor o călătorie până la capătul nopții, o călătorie care îți taie răsuflarea dintr-un singur cadru, pelicula regizorului Sebastian Schipper fiind una dintre puținele producții cinematografice filmate într-un singur cadru!
Vă așteptăm să descoperim împreună Great Cinema in Great Cities!
–-
VICTORIA
regia: Sebastian Schipper
durata: 138 minute
rating: R15
Sinopsis: Victoria, o tânără spaniolă, care locuiește de câteva luni în Berlin, întâlnește patru localnici în fața unui club. Sonne și prietenii săi, băieți născuți și crescuți în capitală, îi promit Victoriei o seară de neuitat în care va descoperi alături de ei adevăratul Berlin. Însă băieții au de făcut o mică oprire pentru a răsplăti o favoare. Iar pentru că flirtul dintre Sonne și Victoria devine din ce în ce mai incitant, acesta o convinge pe protagonistă să îl însoțească în micul ocol. Pe măsură ce ne îndreptăm spre capătul nopții, lucrurile scapă de sub control.
–-
Evenimentul este organizat de CitiZenit în colaborare cu Centrul Municipal de Cultura Arad, cu sprijinul Deutsches Kulturzentrum Temeswar și al Goethe-Institut Bucuresti. Proiecția face parte dintr-o iniţiativă pe termen lung de revitalizare a cinematografelor arădene susţinută de Primaria Municipiului Arad.
Intrarea este liberă.

Detalii locație

Cinema Arta

Strada Vasile Alecsandri nr.2, Arad

Rămâi la curent

Citește newsletter-ul nostru și inspiră-te din transformările pe care le trăim împreună.

Abonează-te 🡢

Implică-te

Poți susține activitatea asociației și să ne ajuți să transportăm orașul către zenit!

Susține Citizenit 🡢

Vrei să vorbim?

Ne poți contacta aici.
 
 

Scrie-ne 🡢

    Abonează-te la newsletter