Văzduh – live electro-instrumental

28 sept. 21:00
Back to school & back in business, sărbătorim sfârșitul de septembrie cu un concert live electro-instrumental care ne va scutura cu totul de cotidian și ne va purta printre sori și nori.
Adi Tudoran, sub numele de VĂZDUH, ne așteaptă în 28 septembrie în KF cu armonii astrale și sunete senzoriale, provenite din 4 zări și de peste câteva mări. Performance-ul lui VĂZDUH va fi o îmbinare între live electronics şi instrumente tradiționale româneşti, africane şi braziliene.

Adi Tudoran – VĂZDUH
Adi Tudoran este un muzician, performer şi compozitor stabilit în Cluj-Napoca. Pasionat de muzică şi desen de când se ştie, Adi îşi începe aventura muzicală în 2003 ca DJ sub numele de ELECTROCLOWN. În paralel experimentează şi cântă împreună cu mai mulţi instrumentişti, abordând diverse sunete şi genuri, de la IDM la jazz. Din 2006, îşi canalizează energia spre producţia muzicală şi începe de asemenea să compună muzică pentru teatru şi film. Între timp descoperă şi capoeira, care îi deschide noi drumuri către percuţie şi muzica tradiţională.
VĂZDUH este cel mai recent proiect muzical al lui Adi Tudoran, în care combină muzica electronică cu cea tradiţională, mai pe scurt un drum machine cu diferite instrumente româneşti, africane şi braziliene.

Intrarea este liberă.
Evenimentul este organizat de CitiZenit, cu sprijinul Centrul Municipal de Cultura Arad şi KF arad.

Detalii locație

kf

piața Avram Iancu nr.11 , Arad

Rămâi la curent

Citește newsletter-ul nostru și inspiră-te din transformările pe care le trăim împreună.

Abonează-te 🡢

Implică-te

Poți susține activitatea asociației și să ne ajuți să transportăm orașul către zenit!

Susține Citizenit 🡢

Vrei să vorbim?

Ne poți contacta aici.
 
 

Scrie-ne 🡢

    Abonează-te la newsletter