Vânătoarea de clădiri – Concurs de fotografie

4 oct. 2016 16 oct. 2016
Concurs de fotografie VÂNĂTOAREA DE CLĂDIRI
Organizăm din nou concurs de plimbat, privit și povestit! Deoarece ne-am bucurat teribil să primim atâtea fotografii minunate cu cele mai frumoase porți din Arad, lărgim obiectivul și lansăm un nou concurs!
Cu toții ne plângem de clădirile cu potenţial arhitectural din orașul nostru, dar lăsate în paragină. Ne uităm tot mai rar la fațadele care tot mai des ajung pe asfalt şi rar băgăm de seamă felul în care multe clădiri pe lângă care trecem zi de zi ne influențează viața prin poveștile lor. Pentru a face cunoscută povestea clădirilor uitate din Arad lansăm concursul de fotografie „Vânătoarea de Clădiri”. Prin acesta ne propunem să iniţiem o arhivă a clădirilor interesante din Arad, continuând totodată să atrăgem atenția asupra importanței patrimoniului arhitectural.
În următoarele zile, când treci pe lângă o clădire care îți spune o poveste, ascult-o și spune-o mai departe! Fie că e o clădire veche, dar frumoasă, care ți se pare că ar putea fi restaurată, sau una gata restaurată, fă o fotografie sau două, trimite-o la adresa de email [email protected] cu mențiunea ”Vânătoarea de clădiri”, împreună cu numele și numărul tău de telefon, iar noi o vom printa și introduce în Expoziția ”Vânătoarea de clădiri”, care va avea loc între 24-30 octombrie 2016, la Atrium Mall.
Data limită pentru trimiterea fotografiilor este miercuri, 19 octombrie 2016, ora 23.
Fotografiile înscrise vor fi supuse votului public în cadrul expoziţiei, în perioada 24-30 octombrie, iar autorii primelor 3 fotografii care adună cele mai multe voturi vor câştiga carduri cadou care vor putea fi utilizate la achiziţionarea de produse din magazinele din incinta Atrium Mall.
Se vor acorda TREI PREMII astfel:
* PREMIUL I – carduri cadou în valoarea de 300 de lei
* PREMIUL II – carduri cadou în valoare de 200 de lei
* PREMIUL III – carduri cadou în valoare de 100 de lei
Concursul de fotografie „Vânătoarea de clădiri” este organizat de CitiZenit în parteneriat cu Atrium Mall.

Detalii locație

Atrium Mall

Calea Aurel Vlaicu 10-12, Arad

Rămâi la curent

Citește newsletter-ul nostru și inspiră-te din transformările pe care le trăim împreună.

Abonează-te 🡢

Implică-te

Poți susține activitatea asociației și să ne ajuți să transportăm orașul către zenit!

Susține Citizenit 🡢

Vrei să vorbim?

Ne poți contacta aici.
 
 

Scrie-ne 🡢

    Abonează-te la newsletter