Un pas în urma serafimilor – Proiecţie de film

28 oct. 2017 19:00
Încheiem luna octombrie la Cinema Arta cu filmul Un pas în urma serafimilor, pe care îl vom viziona sâmbătă, 28 octombrie, la ora 19:00.
Proaspăt intrat în cinematografele din țară, UN PAS ÎN URMA SERAFIMILOR reprezintă debutul în lungmetraj al regizorului Daniel Sandu și îi are în rolurile principale pe Ștefan Iancu și Vlad Ivanov. Filmul este inspirat din experiențele trăite de regizor ca elev la un seminar teologic ortodox.
––
UN PAS ÎN URMA SERAFIMILOR (2017)
Filmul spune povestea lui Gabriel, un adolescent care își dorește să devină preot și intră într-un seminar teologic ortodox. Inițial încearcă să se adapteze mediului, dar în cele din urmă își dă seama că sistemul este complet corupt și abuziv; nu după multă vreme, el și alți trei colegi sunt etichetați de consiliul școlii drept elevi-problemă. Prinși în lupta pentru putere între un preot incoruptibil, dar abuziv, și un profesor laic viclean și corupt, elevii învață că minciuna, furtul, manipularea și trădarea sunt aptitudini pe care trebuie să și le însușească pentru a rezista în seminar.
Regia: Daniel Sandu
Cu: Ștefan Iancu, Vlad Ivanov, Cristian Bota, Toto Dumitrescu
Durata: 150 minute
Rating: N-15 – nerecomandat copiilor sub 15 ani
––
Evenimentul este organizat de Centrul Municipal de Cultura Arad în colaborare cu Asociaţia CitiZenit şi face parte dintr-o iniţiativă pe termen lung de revitalizare a cinematografelor arădene.
––
Biletele pot fi achiziționate în avans de la Cafeneaua Literara Joy’s începând de miercuri, 25 octombrie, sau la Cinema Arta, înainte de începerea filmului.
Preţ bilete
– 10 lei întreg
– 7 lei redus (pentru elevi, studenți şi pensionari)

Detalii locație

Cinema Arta

Strada Vasile Alecsandri nr.2, Arad

Rămâi la curent

Citește newsletter-ul nostru și inspiră-te din transformările pe care le trăim împreună.

Abonează-te 🡢

Implică-te

Poți susține activitatea asociației și să ne ajuți să transportăm orașul către zenit!

Susține Citizenit 🡢

Vrei să vorbim?

Ne poți contacta aici.
 
 

Scrie-ne 🡢

    Abonează-te la newsletter