The Walk – Proiecție de film

7 iul. 2017 19:00
Doisprezece oameni au pășit pe lună, însă numai unul a parcurs, sau va fi parcurs vreodată, imensul vid dintre cele două Turnuri Gemene. Acel om e Philippe Petit, iar povestea lui o puteți afla vineri, 7 iulie, la Cinema Arta.
The Walk este un film care captivează spectatorii nu doar prin tensiunea și intensitatea cu care prezintă povestea personajului principal, ci și prin efectele vizuale incredibile aduse pe ecran de regizorul Robert Zemeckis, creditat ca fiind unul dintre cei mai spectaculoși povestitori în imagine din cinematografia mondială și un inovator în materie de efecte vizuale.
––
THE WALK (2015)
Filmul prezintă povestea adevărată a tânărului Philippe Petit (Joseph Gordon-Levitt), singurul om care a parcurs vreodată prin aer, pe sârmă, distanța dintre Turnurile Gemene. Robert Zemeckis, regizorul premiat la Osca și cunoscut pentru filme precum Forrest Gump, Back to the Future și Cast Away, folosește o tehnologie revoluționară pentru a reda o poveste emoțională, centrată pe personaje puternice. Filmul este o scrisoare de dragoste pentru Parisul și pentru New Yorkul anilor ’70, dar mai ales pentru Turnurile Gemene.
Regia: Robert Zemeckis
Durata: 123 minute
Rating: AP12 – acordul părinţilor pentru copii sub 12 ani
––
Evenimentul este organizat de Centrul Municipal de Cultura Arad în colaborare cu Asociaţia CitiZenit şi face parte dintr-o iniţiativă pe termen lung de revitalizare a cinematografelor arădene.
Intrarea este liberă.

Detalii locație

Cinema Arta

Strada Vasile Alecsandri nr.2, Arad

Rămâi la curent

Citește newsletter-ul nostru și inspiră-te din transformările pe care le trăim împreună.

Abonează-te 🡢

Implică-te

Poți susține activitatea asociației și să ne ajuți să transportăm orașul către zenit!

Susține Citizenit 🡢

Vrei să vorbim?

Ne poți contacta aici.
 
 

Scrie-ne 🡢

    Abonează-te la newsletter