Sustainable Design | Dialog despre arhitectură şi design cu Marian Heredea

10 feb. 2016 19:00
În ce direcţii ar trebui să meargă un oraş din punct de vedere economic, ecologic, politic şi cultural pentru a se ralia la strategiile de sustenabilitate propuse la nivel european? Cum trebuie să funcţioneze un oraş pentru a deveni mai sustenabil şi a avea o dezvoltare durabilă care să ajute la crearea unui viitor mai sănătos pentru comunitate?
Despre dezvoltarea durabilă şi strategii pentru oraşe mai sustenabile va fi discuţia din seara aceasta. Vom încerca de asemenea să aflăm unde se situează oraşul Arad în acest context şi ce şanse are acesta la câştigarea titlului de Capită Verde a Europei 2018.
Prezintă: Marian Heredea, designer şi arhitect
______________________________________________________
„Dialog despre arhitectură și design – intervenție în spațiul public” este o serie de discuții, prezentări și workshopuri în care explorăm modalități de cunoaștere, integrare și intervenție în spațiul public prin prisma conceptelor venite din domeniul arhitecturii și designului.
Aceste întâlniri nu se adresează unui public specializat, ci doar interesat – de confortul oferit de spațiile publice și resursele pe care le avem pentru a îmbunătăți şi transforma oraşele în care trăim.
Întâlnirile au loc săptămânal în Club

Detalii locație

Club ABC

Piața Avram Iancu nr.16, Arad

Rămâi la curent

Citește newsletter-ul nostru și inspiră-te din transformările pe care le trăim împreună.

Abonează-te 🡢

Implică-te

Poți susține activitatea asociației și să ne ajuți să transportăm orașul către zenit!

Susține Citizenit 🡢

Vrei să vorbim?

Ne poți contacta aici.
 
 

Scrie-ne 🡢

    Abonează-te la newsletter