Sleeper – Proiecție de film

28 iul. 19:00
Nu plecăm în concediu, dar încheiem programul lunii iulie la Cinema Arta cu un film clasic și extrem de haios, un film care aruncă o privire nostalgică asupra viitorului – comedia „Sleeper” , în regia lui Woody Allen.
Jazz, parodie și umor neconvențional marchează tranziția lui Woody Allen de la stand-up la cinema, în al patrulea film al regizorului, film pe care îl vedem vinerea aceasta pe ecran mare!
––
SLEEPER (1973)
În 1973, cântărețul de jazz și proprietarul unui magazin de produse ecologice din Greenwich Village, Miles Munroe, moare în spital, în urma unei operații și, la insistențele surorii sale, este congelat. 200 de ani mai târziu, este readus la viață într-o lume nouă, într-un viitor distopic, al conformismului absolut, condusă cu mână de fier de un Conducător nevăzut, unde, pentru a supraviețui, Miles preferă să treacă drept android.
Regia: Woody Allen
Durata: 89 minute
Rating: AP12 – acordul părinţilor pentru copii sub 12 ani
––
Evenimentul este organizat de Centrul Municipal de Cultura Arad în colaborare cu Asociaţia CitiZenit şi face parte dintr-o iniţiativă pe termen lung de revitalizare a cinematografelor arădene.
Intrarea este liberă.

Detalii locație

Cinema Arta

Strada Vasile Alecsandri nr.2, Arad

Rămâi la curent

Citește newsletter-ul nostru și inspiră-te din transformările pe care le trăim împreună.

Abonează-te 🡢

Implică-te

Poți susține activitatea asociației și să ne ajuți să transportăm orașul către zenit!

Susține Citizenit 🡢

Vrei să vorbim?

Ne poți contacta aici.
 
 

Scrie-ne 🡢

    Abonează-te la newsletter