Reset Constru

Reset Constru’

15 sept. 17 sept.

Cum ne stă în fire, am pus ochii pe un spațiu cu istoric și mult potențial și ne-am propus să-l animăm prin intervenții interdisciplinare și implicarea comunității locale. Credem cu tărie că arta urbană contribuie prin natura publică și a actului artistic la deschiderea dialogului în comunitate și la reprezentarea ei.

Vom inaugura un nou mural semnat de Wanda Hutira și lucrarea colectivă realizată în cadrul atelierului de artă urbană coordonat de Recis, avem filme KineDok, discuții și o dezbatere “Remember Constru’: rockul arădean din anii 90’ până azi” care nu se putea încheia fără un recital al trupei care a făcut istorie la Constru’ încă din anii ‘90 – Things to Come!

Programul complet:

11-15 septembrie
Making of: Mural de Wanda Hutira

13-16 septembrie
Atelier de artă murală cu RECIS

15 septembrie
20:00 – Artist Talk cu Wanda Hutira
21:00 – Proiecție film documentar “Taming the Garden” (2021, regia: Salomé Jashi, 91 min.)

16 septembrie
20:00 – Proiecție film documentar “Lemn” (2020, regia: Monica Lăzurean-Gorgan, Michaela Kirst & Ebba Sinzinger, 96 min.) + Discuții cu Ovidiu Pîrv (Parcul Biodiversității Urbane Arh. Miloș Cristea)

17 septembrie
20:00 – “Remember Constru’: rockul arădean din anii 90’ până azi” – Discuții cu Cătălin Lăpușcă, Claudiu Cristea și Diana Achim
21:00 – Live Music: Things to Come

—–––-
Proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național și de Primăria Municipiului Arad prin Centrul Municipal de Cultură Arad.
Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.
Partener principal: Universitatea de Vest Vasile Goldiș Arad

Detalii locație

Baza Sportivă Constructorul (Splaiul General Praporgescu Arad)

Rămâi la curent

Citește newsletter-ul nostru și inspiră-te din transformările pe care le trăim împreună.

Abonează-te 🡢

Implică-te

Poți susține activitatea asociației și să ne ajuți să transportăm orașul către zenit!

Susține Citizenit 🡢

Vrei să vorbim?

Ne poți contacta aici.
 
 

Scrie-ne 🡢

    Abonează-te la newsletter