Moonlight – Proiecţie de film

2 iun. 2017 19:00
Începând cu luna martie, Cinema Arta a devenit locul în care ne întâlnim săptămână de săptămână cu filme europene şi româneşti care mai de care, cu viziuni regizorale unice, personaje şi poveşti captivante.
Pentru începutul verii, schimbăm puţin placa, traversăm oceanul şi vă propunem o întâlnire cu totul specială cu producţia americană ‘Moonlight’, câştigătoarea premiului Oscar pentru Cel Mai Bun Film de anul acesta. Bazat pe o poveste reală, filmul urmăreşte povestea de viaţă a unui tânăr afro-american şi provocările cu care se confruntă în contextul actual al societăţii americane.
Filmul a fost un succes atât în rândul publicului larg, cât şi în rândul criticilor, primind trei premii şi cinci nominalizări la Oscar, marele premiu şi cinci nominalizări la Globul de Aur şi nenumărate alte premii la festivaluri de film din toată lumea.
––
Sinopsis:
În lumina lunii / Moonlight urmărește un tânăr american de culoare, din copilărie și până la maturitate, în timp ce se străduiește să-și găsească sensul în lume. Povestea atemporală despre legături umane și descoperirea de sine conturează un portret dinamic al vieții contemporane afro-americane și o intensă meditație personală și poetică asupra identității, familiei, prieteniei și dragostei.
Regia: Barry Jenkins
Durata: 111 minute
Rating: AP14 – acordul părinţilor pentru copii sub 14 ani
Film proiectat cu subtirare în limba română
––
Evenimentul este organizat de Centrul Municipal de Cultura Arad în colaborare cu Asociaţia CitiZenit şi face parte dintr-o iniţiativă pe termen lung de revitalizare a cinematografelor arădene.
Intrarea este liberă

Detalii locație

Cinema Arta

Strada Vasile Alecsandri nr.2, Arad

Rămâi la curent

Citește newsletter-ul nostru și inspiră-te din transformările pe care le trăim împreună.

Abonează-te 🡢

Implică-te

Poți susține activitatea asociației și să ne ajuți să transportăm orașul către zenit!

Susține Citizenit 🡢

Vrei să vorbim?

Ne poți contacta aici.
 
 

Scrie-ne 🡢

    Abonează-te la newsletter