KineDok – Happily Ever After

10 iul. 2015 19:00
La a doua întâlnire KineDok din Arad, vizionăm filmul Happily Ever After, în regia croatei Tatjana Božić. După proiecţie, stăm la discuţii cu regizorul Titus Muntean şi despicăm filmul în patru.
–––––––––––––––––––––––––––––––-
Sinopsis Happily Ever After:
Atunci când Tatjana Božić îşi găseşte pentru a suta oară dragostea vieţii sale, iar lucrurile o iau din nou pe o pantă descendentă, ea se hotărăşte să întoarcă pagina. Relaţia aceasta trebuie să meargă! Tatjana îşi vizitează cinci dintre foştii iubiţi la Moscova, Hamburg, Londra şi Zagreb
pentru a afla de ce toate aventurile ei amoroase eşuează. Cu autoironie, dar şi cu o profundă pasiune, Tatjana îşi dezvăluie relaţiile trecute şi îşi confruntă foştii iubiţi şi pe sine cu complexităţile iubirii contemporane.
–––––––––––––––––––––––––––––––-
KineDok este un nou fel de comunitate internaţională, o rețea unică de cluburi de film şi o platformă de distribuţie alternativă care reuneşte fanii şi realizatorii de documentare creative. În cadrul ediţiei pilot, 12 documentare incitante din Europa Centrală şi de Est sunt proiectate în peste 20 de spaţii neconvenţionale din fiecare ţară participantă: Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, Croaţia şi România.
Sub forma unei experienţe împărtăşite care trece dincolo de pereţii tradiţionali ai sălii de cinema, KineDok te invită nu doar să vii să vezi un film pe ecran mare într-un spaţiu neconvenţional, ci şi să te întâlneşti cu realizatorii sau protagoniştii filmelor într-un mediu informal şi să discuţi cu ei la un pahar.
–––––––––––––––––––––––––––––––-
Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.
Subtitrare în limba română.

Detalii locație

Fabrica Teba

Splaiul Mureșului nr.1, Arad

Rămâi la curent

Citește newsletter-ul nostru și inspiră-te din transformările pe care le trăim împreună.

Abonează-te 🡢

Implică-te

Poți susține activitatea asociației și să ne ajuți să transportăm orașul către zenit!

Susține Citizenit 🡢

Vrei să vorbim?

Ne poți contacta aici.
 
 

Scrie-ne 🡢

    Abonează-te la newsletter