Iepurele alb, iepurele roșu – cu Christine Cizmaș @Antagon Fest

29 oct. 2017 18:00
Spectacolul de teatru „Iepurele alb, iepurele roşu” al dramaturgului iranian Nassim Soleimanpour ajunge pentru prima oară la Timișoara în cadrul Antagon Festival! Fiți pregătiți pentru un spectacol în care se testează limitele obedienței și totodată pentru un puternic reminder al potențialului transformator și transgresiv al teatrului.
„Iepurele alb, iepurele roşu” este un experiment teatral provocator, fiind jucat de fiecare dată de către un alt actor care descoperă textul doar în momentul începerii spectacolului. Fără repetiții și fără regizor, această îndrăzneaţă piesă de teatru a fost tradusă în mai mult de 20 de limbi și a fost jucată de sute de actori din toată lumea, inclusiv de unii dintre cei mai importanți și reputați actori la nivel mondial, de la John Hurt, la Stephen Fry și George Takei și de la Whoopi Goldberg, la Juliet Stevenson și Cynthia Nixon.
Spectacolul „Iepurele alb, iepurele roşu” a avut premiera în România în iunie 2016 la Arad, unde a fost pus în scenă ulterior de 10 ori, pe parcursul anului trecut. Toamna aceasta perfomance-ul iepuresc și-a început călătoria prin țară.
Pe 29 octombrie, de la ora 18, în cadrul Antagon Festival, Christine Cizmaș acceptă provocarea acestui spectacol.
Preţ bilet: 25 lei
–-
Acest perfomance este produs de CitiZenit în colaborare cu Antagon Festival.
CitiZenit este o platformă culturală multidisciplinară independentă, care activează în Arad și urmărește promovarea artelor contemporane, a educației non-formale și mobilizarea comunității locale, prin proiecte de regenerare urbană. Activitatea CitiZenit e orientată către (re)activarea unor spații neutilizate/dezafectate, iar cinematografia, arta contemporană, designul urban și artele performative sunt cele mai importante domenii de activitate.

Detalii locație

Halele Timco

Calea Circumvalațiunii, nr. 8-12, Timișoara

Rămâi la curent

Citește newsletter-ul nostru și inspiră-te din transformările pe care le trăim împreună.

Abonează-te 🡢

Implică-te

Poți susține activitatea asociației și să ne ajuți să transportăm orașul către zenit!

Susține Citizenit 🡢

Vrei să vorbim?

Ne poți contacta aici.
 
 

Scrie-ne 🡢

    Abonează-te la newsletter