Granny Project | KineDok x KF

17 sept. 2020 08:30
🌴 Profităm de zilele însorite de toamnă pentru a extinde șirul de proiecții în aer liber cu mai multe premiere locale și filme creative, aduse în spații mult iubite de comunitatea noastră.🌞👇
🔥 Continuăm programul KineDok sub forma unui cinema ambulant, alternativ și fresh, ce face încă o oprire pe terasa KF arad. De această dată explorăm memoria și trecutul printr-o experiență unică și captivantă, generată de un film creativ, fascinant și curajos!
👵 Granny Project / Nagyi projekt este o investigație de 7 ani asupra memoriei și trecutului, un documentar ”coming of age”, un experiment realizat de trei nepoți alături de bunicile lor, spre a forma o punte de comunicare cu generațiile viitoare prin viața extraordinară a bunicilor și a moștenirii lăsată de acestea. ✨
–––
GRANNY PROJECT
Regia: Bálint Révész
Producție: Germania, Ungaria, Marea Britanie
Durată: 89 min
📹 Sinopsis:
Trei nepoți și bunicile lor se îmbarcă într-o călătorie anarhică în căutarea moștenirii istorice și personale. Cum funcționează memoria? Cum pot fi transmise experiențele din generație în generație? Cum schimbă actul narației experiența? Un road movie complex cu personaje captivante: spioana britanică cu un simț al umorului sec, unguroaica care a supraviețuit Holocaustului și dansatoarea germană a cărei privire înspre trecut se dovedește a fi cea mai dificilă.
–––
🟡 KineDok este un program de distribuție alternativă de film documentar care își propune să completeze distribuția clasică și să aducă filmul documentar mai aproape de public. Inițiat în 2015 de Institutul de Film Documentar din Republica Cehă împreună cu parteneri din 4 țări, KineDok se află în continuă extindere, în 2019 programul având loc în 7 țări: Cehia, Slovacia, Croația, Ungaria, România, Norvegia și Bulgaria. În cadrul celei de-a șasea ediții, 14 documentare produse în țările participante vor fi proiectate în peste 20 de spații neconvenționale din țară.
KineDok este un proiect coordonat în România de One World Romania şi realizat în Arad de Asociația Culturală CitiZenit.
–––
‼️ Proiecția filmului va avea loc la terasa KF arad (Piața Avram Iancu, nr. 11). Accesul la acest eveniment se face în baza unui bilet. Prețul unui bilet este de 12 lei și poate fi cumpărat de la locație înainte de începerea proiecției. Încurajăm rezervarea locurilor din timp. 🎟 Accesul în spațiul de desfășurare al evenimentului începe de la ora 19:30.
⚠️ Reguli și măsuri de funcționare în contextul pandemiei de COVID-19:
* Participarea la acest eveniment este garantată printr-o rezervare online prin mesaj direct către pagina de Facebook CitiZenit sau printr-un email către adresa [email protected], numărul de locuri fiind limitat.
* La intrarea în spațiul de desfășurare al evenimentului, organizatorul va efectua triajul observațional, persoanelor simptomatice și celor care depășesc temperatura de 37,3°C nu li se va permite accesul la eveniment.
* Distanța minimă obligatorie între persoane este de 2 m.
* Pe toată durata evenimentului purtarea măștii medicale/non-medicale este obligatorie în toate zonele de așteptare, în tranzit sau în zonă dedicată comenzilor la bar.
* Organizatorul va pune la dispoziția publicului dezinfectanți și se va asigura că toate suprafețele vor fi dezinfectate înainte de accesul publicului.
* Organizatorul își rezervă dreptul de a restricționa accesul persoanelor care nu respectă regulile de protecție și prevenire a infecției cu COVID-19.

Detalii locație

kf Arad

piața Avram Iancu nr.11 , Arad

Rămâi la curent

Citește newsletter-ul nostru și inspiră-te din transformările pe care le trăim împreună.

Abonează-te 🡢

Implică-te

Poți susține activitatea asociației și să ne ajuți să transportăm orașul către zenit!

Susține Citizenit 🡢

Vrei să vorbim?

Ne poți contacta aici.
 
 

Scrie-ne 🡢

    Abonează-te la newsletter