Garden Party with UFe & Tasteful

20 apr. 2017 19:00
Încet încet ne dezmorțim și ne pregătim pentru nebunia de vară. După cum v-ați obișnuit deja, vara merge cel mai bine cu multe evenimente citizenite. Așa că vă propunem să ne întâlnim să ne facem încălzirea împreună, să ne punem în mișcare la primul party propus de CitiZenit anul acesta.
În mijlocul orașului creăm o oază de relaxare și good vibes cu UFe și Tasteful Indiecency. Nu ratați apusul care ne va ridica pe toți în picioare. See you beyond the horizon!
––––
UFe este un producător de muzică, DJ rezident Vinyl, Rum, Tapas & Wine şi realizator al emisiunii VRTW de la Radio Guerrilla. Se exprimă printr-o explozie de genuri şi influenţe muzicale, creând un stil unic care cu greu poate fi categorisit. De la ritmuri africane şi beaturi sudamericane la jazz, funk, hip-hop şi electronice contemporane, UFe le combină pe toate într-un mix de muzică energică şi vibrantă.
www.soundcloud.com/ufe
www.mixcloud.com/ufe
Tasteful Indiecency este un grup local pasionat de muzică care provoacă lumea la dans. Versatili, captivanţi şi plini de viaţă, ei sunt cei care ne pun în mişcare pe The Beatles sau ne fac să ne regăsim pe Depeche Mode sau ne surprind cu cele mai noi trupe care merită ascultate şi adorate.
––––
Evenimentul este organizat de CitiZenit în colaborare cu Centrul Cultural Judeţean Arad & Consiliul Judetean Arad şi face parte din seria de evenimente dedicate aniversării a 25 de ani de la înfiinţarea Consiliului Judeţean Arad.
Intrarea este liberă

Detalii locație

Gara Arad

Piața Gării 8-9, Arad

Rămâi la curent

Citește newsletter-ul nostru și inspiră-te din transformările pe care le trăim împreună.

Abonează-te 🡢

Implică-te

Poți susține activitatea asociației și să ne ajuți să transportăm orașul către zenit!

Susține Citizenit 🡢

Vrei să vorbim?

Ne poți contacta aici.
 
 

Scrie-ne 🡢

    Abonează-te la newsletter