Exit – Leaving Extremism Behind | KineDok la Joy’s

9 oct. 2019 20:00
👉Seria de proiecții KineDok merge mai departe, iar pentru luna octombrie pregătim un film puternic și de impact despre schimbare și acceptarea propriului trecut. 🎬
Regizoarea documentarului, Karen Winther, e o fostă extremistă, încă ducând lupta interioară pentru a se accepta pe sine, în ciuda evenimentelor petrecute în trecut.
În cursul unor conversații intime cu foști extremiști violenți din Germania, Franța, Danemarca și SUA, aceștia se confesează despre momentul care i-a determinat să-și schimbe cursul vieții.⚠
Hai la film… ca să afli mai multe!!🔛
–––
EXIT
Regia: Karen Winther
Producție: Norvegia, Germania, Suedia
Durata: 80 min.
Sinopsis:
Convingerile personale stau la baza felului în care alegem să ne trăim viața, dar ce e de făcut atunci când această fundație se năruie și ajungi să te confrunți cu realitatea faptului că toate principiile în care ai crezut sunt greșite? În timpul unor conversații cu foști extremiști violenți din toată lumea, regizoarea Karen Winther întreabă: Ce le-a cauzat decizia de a-și schimba viața și de a pleca?
–––
ℹ️ KineDok este un program de distribuție alternativă de film documentar care își propune să completeze distribuția clasică și să aducă filmul documentar mai aproape de public. Inițiat în 2015 de Institutul de Film Documentar din Republica Cehă împreună cu parteneri din 4 țări, KineDok se află în continuă extindere, în 2019 programul având loc în 8 țări: Cehia, Slovacia, Croația, Ungaria, România, Polonia, Norvegia și Bulgaria. În cadrul celei de-a cincea ediții, 16 documentare produse în țările participante, vor fi proiectate în peste 20 de spații neconvenționale din țară.
KineDok este un proiect coordonat în România de One World Romania şi realizat în Arad de Asociația CitiZenit.
–––
❗️ Intrarea se face pe bază de bilet. Preț bilete: 10 lei.
Biletele se pot achiziționa în avans de la locație – Cafeneaua Literara Joy’s (str. Gheorghe Lazăr, nr. 1).
Informații la adresa de e-mail: [email protected] sau prin mesaj direct către pagina CitiZenit.

Detalii locație

Joy’s Cafe

Strada Gheorghe Lazăr nr.1, Arad

Rămâi la curent

Citește newsletter-ul nostru și inspiră-te din transformările pe care le trăim împreună.

Abonează-te 🡢

Implică-te

Poți susține activitatea asociației și să ne ajuți să transportăm orașul către zenit!

Susține Citizenit 🡢

Vrei să vorbim?

Ne poți contacta aici.
 
 

Scrie-ne 🡢

    Abonează-te la newsletter