Digital Design Lab | Dialog despre arhitectură și design cu Zoran Popovici

10 dec. 19:00
Digital Design Lab este prima întâlnire pe care v-o propunem sub umbrela „Dialog despre arhitectură și design – intervenție în spațiul public”
Începem cu un speaker și un subiect drag nouă și vă invităm la o seară de prezentări și discuții despre tendințele din fabricația digitală și designul parametric. Acest dialog este deschis tuturor celor interesați de dinamica spațiului public în diversele aspecte pe care acesta le îmbracă și nu se adresează unui public specializat.
Prezintă: Zoran Popovici – eduKube
Afterparty: nu-jazz, funk, hip-hop
______________________________________________________
„Dialog despre arhitectură și design – intervenție în spațiul public” este o serie de discuții, prezentări și workshopuri în care explorăm modalități de cunoaștere, integrare și intervenție în spațiul public prin prisma noțiunilor venite din domeniul arhitecturii și designului.
Aceste dialoguri nu se adresează unui public specializat, ci doar interesat – de confortul oferit de spațiile publice și resursele pe care le avem pentru a îmbunătăți şi transforma oraşele în care trăim.
Întâlnirile au loc în fiecare joi de la ora 19, în Club ABC. ABC este un fenomen de intervenție în spațiul public – care acum dobândește noi valențe prin găzduirea dialogurilor despre arhitectură și design propuse de CitiZenit.
Vă așteptăm să descoperim împreună modalități de a ne simți mai bine în spațiile oferite de orașul nostru.

Detalii locație

Club ABC

Piața Avram Iancu nr.16, Arad

Rămâi la curent

Citește newsletter-ul nostru și inspiră-te din transformările pe care le trăim împreună.

Abonează-te 🡢

Implică-te

Poți susține activitatea asociației și să ne ajuți să transportăm orașul către zenit!

Susține Citizenit 🡢

Vrei să vorbim?

Ne poți contacta aici.
 
 

Scrie-ne 🡢

    Abonează-te la newsletter