concurs de picturi murale

Concurs de picturi murale

20 sept. 2 oct.

Vrei să vezi și mai multă artă pe stradă? Am revenit cu o nouă provocare!

Dacă vrei să contribui la realizarea unei lucrări de artă murală pe Malul Mureșului, atunci ești persoana potrivită pentru acest concurs! Tema pe care o propunem este conexiunea dintre comunitate și natură.

Trimite-ne până în 2 octombrie propunerea ta, împreună cu un portofoliu de lucrări realizate până acum, iar dacă vei fi selectat, noi punem la bătaie culorile, materialele și sprijinul logistic, ca tu să îți lași amprenta pe unul dintre cei 3 pereți ai Bazei Sportive Constructorul (Facultatea de Educație Fizică și Sport, Universitatea de Vest Vasile Goldiș, în stânga AOA Garden).

În urma concursului, vom alege 3 propuneri câștigătoare. Picturile murale pot fi realizate între 3-17 octombrie, perioadă în care membrii asociației citizenit vor oferi suport logistic și material artiștilor selectați pentru realizarea lucrărilor.

Dimensiunile pereților de pictat sunt:
3,8 m (l) x 1,7 m (h)
12 m (l) x 3 m (h)
10 m (l) x 2,6 m (h)

Pentru a participa la concurs, completează acest formular, până cel târziu în 2 octombrie.

https://forms.gle/GB3nXVFm628XuiVbA
–––––––––––––––––––––––-
Proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național și de Primăria Municipiului Arad prin Centrul Municipal de Cultură Arad.
Partener: Universitatea de Vest “Vasile Goldiș” din Arad.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Rămâi la curent

Citește newsletter-ul nostru și inspiră-te din transformările pe care le trăim împreună.

Abonează-te 🡢

Implică-te

Poți susține activitatea asociației și să ne ajuți să transportăm orașul către zenit!

Susține Citizenit 🡢

Vrei să vorbim?

Ne poți contacta aici.
 
 

Scrie-ne 🡢

    Abonează-te la newsletter