Casa Verde | Dialog despre arhitectură şi design cu Ileana Mavrodin

17 feb. 2016 19:00
Multe dintre clădirile în care trăim şi muncim sunt lipsite de “suflet”, având un impact nociv asupra mediului şi asupra sănătăţii; există o nevoie reală pentru un altfel de arhitectură fie că e numită Verde, Alternativă, Ecologică, de Pământ sau Organică.
La întâlnirea din seara aceasta vom discuta despre ce înseamnă o arhitectură prietenoasă, apropiată de natură şi făcută cu respect pentru mediul înconjurător – o arhitectură care invită la un mod de viaţă sănătos. De asemenea, vom vedea exemple concrete de „case verzi” şi cât de uşor le putem construi folosindu-ne de tehnici tradiţionale şi accesibile.
Prezintă: Ileana Mavrodin, arhitect
______________________________________________________
„Dialog despre arhitectură și design – intervenție în spațiul public” este o serie de discuții, prezentări și workshopuri în care explorăm modalități de cunoaștere, integrare și intervenție în spațiul public prin prisma conceptelor venite din domeniul arhitecturii și designului.
Aceste dialoguri nu se adresează unui public specializat, ci doar interesat – de confortul oferit de spațiile publice și resursele pe care le avem pentru a îmbunătăți şi transforma oraşele în care trăim.
Întâlnirile sunt organizate săptămânal de Asociaţia CitiZenit la Club ABC.

Detalii locație

Club ABC

Piața Avram Iancu nr.16, Arad

Rămâi la curent

Citește newsletter-ul nostru și inspiră-te din transformările pe care le trăim împreună.

Abonează-te 🡢

Implică-te

Poți susține activitatea asociației și să ne ajuți să transportăm orașul către zenit!

Susține Citizenit 🡢

Vrei să vorbim?

Ne poți contacta aici.
 
 

Scrie-ne 🡢

    Abonează-te la newsletter