Bastionul Theresia vs Cetatea Aradului | Dialog despre arhitectură şi design cu Marius Miclăuş

2 mart. 19:00
2793 de zile. Atât s-a lucrat la proiectul de reabilitare a Bastionului Theresia din Timișoara. O echipă formată din 46 de profesioniști din diverse domenii (artă, arhitectură, instalaţii, restaurare, sociologie) au căutat soluții pentru un raport optim al spațiului public cu monumentul istoric.
La întâlnirea din această seară, Marius Miclăuş, coordonatorul proiectului de reabilitare a Bastionului Theresia, vine să ne povestească ce a însemnat efortul de a lucra la acest proiect şi, mai apoi, împreună cu Amalia Ignuţa, ne va provoca la o discuţie despre câteva din oportunităţile şi provocările unui posibil proiect de reabilitarea a Cetăţii Aradului.
Prezintă:
Marius Miclăuş, arhitect Timişoara
Amalia Ignuţa, ahitect Arad
______________________________________________________
„Dialog despre arhitectură și design – intervenție în spațiul public” este o serie de discuții, prezentări și workshopuri în care explorăm modalități de cunoaștere, integrare și intervenție în spațiul public prin prisma conceptelor venite din domeniul arhitecturii și designului.
Aceste dialoguri nu se adresează unui public specializat, ci doar interesat – de confortul oferit de spațiile publice și resursele pe care le avem pentru a îmbunătăți şi transforma oraşele în care trăim.
Întâlnirile sunt organizate de Asociaţia CitiZenit la Club ABC.

Detalii locație

Club ABC

Piața Avram Iancu nr.16, Arad

Rămâi la curent

Citește newsletter-ul nostru și inspiră-te din transformările pe care le trăim împreună.

Abonează-te 🡢

Implică-te

Poți susține activitatea asociației și să ne ajuți să transportăm orașul către zenit!

Susține Citizenit 🡢

Vrei să vorbim?

Ne poți contacta aici.
 
 

Scrie-ne 🡢

    Abonează-te la newsletter