Băiatul și Bestia la cinematograful din Grădiște

29 apr. 11:00
După Cinema Arta, a venit rândul şi cinematografului din Grădişte să-şi redeschidă porţile pentru arădeni. Inaugurăm Cinema Grădişte cu proiecţia animaţiei japoneze „Băiatul și Bestia”, o călătorie fantastică, plină de aventuri, despre prietenie.
Aceasta este prima proiecție de film după reabilitarea cinematografului din Grădiște de către municipalitate, care l-a preluat de la RADEF după 27 ani de pauză.
Animația japoneză „Băiatul și Bestia” va rula sâmbătă, 29 aprilie, la ora 11.00, cu subtitrare în limba română.
Intrarea este liberă.
––
BĂIATUL ȘI BESTIA
Regia: Mamoru Hosoda
Durata: 119 minute
Rating: R11+ – Recomandat persoanelor cu vârsta peste 11 ani.
Sinopsis: Băiatul și Bestia trăiesc izolați în două lumi separate. Shybuia: lumea oamenilor. Jutengai: lumea Bestiei. Într-o zi băiatul intră în lumea Bestiei și devine discipolul Bestiei Kumatetsu și primește numele de Kyuta. Această întâlnire spectaculoasă este începutul unei aventuri care depășește limitele imaginației.
Băiatul și Bestia este o călătorie spre un univers fantastic, cu momente emoționante și amuzante, o călătorie în care spectatorul redescoperă valoarea prieteniei, a loialității și a dragostei.
––
Evenimentul face parte dintr-un program inițiat de Centrul Municipal de Cultura Arad în colaborare cu Asociația CitiZenit, care are ca scop revitalizarea cinematografelor arădene.

Detalii locație

Cinema Grădiște

Strada Petru Rareș nr.25, Arad

Rămâi la curent

Citește newsletter-ul nostru și inspiră-te din transformările pe care le trăim împreună.

Abonează-te 🡢

Implică-te

Poți susține activitatea asociației și să ne ajuți să transportăm orașul către zenit!

Susține Citizenit 🡢

Vrei să vorbim?

Ne poți contacta aici.
 
 

Scrie-ne 🡢

    Abonează-te la newsletter