arta murala

Atelier de artă murală cu RECIS

13 sept. 16 sept.

Am revenit cu un nou atelier de artă murală dedicat tinerilor arădeni. Transformă orașul și desenează-l așa cum îl vezi tu!

Înscrie-te la atelier, alături de colegii tăi pentru a profita de know-how-ul și experiența unuia dintre cei mai tari muraliști, coordonatorul atelierului – Recis, unul dintre membrii fondatori al Sweet Damage Crew!

Dacă te pasionează arta urbană și vrei să înveți tehnici și să furi idei de la unul dintre cei mai cunoscuți artiști stradali din România, atunci grăbește-te să te înscrii, aici:
https://forms.gle/d2wGZKCJo8gVJeYX6

👉 TERMEN LIMITĂ PENTRU ÎNSCRIERI: 11 SEPTEMBRIE

Participanții se vor familiariza în cadrul atelierului cu tehnici de pictură murală și vor realiza împreună o compoziție care să reflecte spațiul înconjurător și creativitatea colectivă. Nu este nevoie de experiență prealabilă în tehnici de pictură, ne întâlnim să învățăm împreună! Iar noi vom asigura toate materialele necesare pentru acest atelier.

Participarea la atelier este gratuită, în limita locurilor disponibile. Selecția se va face în baza formularului de înscriere.
#colouryourcity!
—–––––––––––––––––––––––-
Proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național și de Primăria Municipiului Arad prin Centrul Municipal de Cultură Arad.
Partener: Universitatea de Vest “Vasile Goldiș” din Arad.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Detalii locație

Baza Sportivă Constructorul (Splaiul General Praporgescu Arad)

Rămâi la curent

Citește newsletter-ul nostru și inspiră-te din transformările pe care le trăim împreună.

Abonează-te 🡢

Implică-te

Poți susține activitatea asociației și să ne ajuți să transportăm orașul către zenit!

Susține Citizenit 🡢

Vrei să vorbim?

Ne poți contacta aici.
 
 

Scrie-ne 🡢

    Abonează-te la newsletter