Aria Urbană – Lansare album „Existări” @ Fabrica Teba, Arad

9 oct. 2015 20:00
Revoluția spirituală a marcat un nou început!
Vino să participi la un eveniment deosebit și să îi cunoști pe băieții de la ARIA URBANĂ!
O trupă brașoveană ieșea din ceața muzicală a anilor 2000, țintind spre un mod de exprimare autentic, profund, real și…inspirat!
De atunci, ARIA URBANĂ a parcurs mai mult de un deceniu răspândind un mesaj adânc și perceptibil minților deschise, sincere cu sinele, sincere cu mediul din care fac parte.
În 2015, a venit ceasul lansării celui de-al doilea album, un disc așteptat, anticipat și lucrat la microni, pentru ca experiența sinestezică să fie completă.
”EXISTĂRI” s-a născut ca un copil, cu dureri și îndoieli, ceea ce îl face grandios uman, profund și revelator artistic, un gen incubat în ani de studio și scene răspândite pe harta spirituală a României. Poezia lui Toni, groove-ul lui Dani Rusu, acordurile lui Marius Muntean și țesătura ritmică a lui Septimiu Harsan fac ca acest nou album să aducă desfătări nebănuite atât sonore cât și spirituale.
ARIA URBANĂ pornește în turneul lansării celui de-al doilea album – EXISTĂRI – în 13 ani, un disc lucid și angajat, care nu te lasă să dormi liniștit, care te pune la zid și te mângâie pentru că astea sunt părțile din noi care suferă și exultă.
Urmăriți-i pe unde vin să vă colinde cu mesajul lor sonor și veți descoperi latura aceea ascunsă din voi, care este dornică de spirit, ritm și mesaj.
Componența:
Toni Samson – versuri, voce
Marius Muntean – chitară, clape
Dani Rusu – bas, programming
Septimiu Hârșan – tobe
Intrare: 10 lei

Detalii locație

Fabrica Teba

Piața Olimp, Arad

Rămâi la curent

Citește newsletter-ul nostru și inspiră-te din transformările pe care le trăim împreună.

Abonează-te 🡢

Implică-te

Poți susține activitatea asociației și să ne ajuți să transportăm orașul către zenit!

Susține Citizenit 🡢

Vrei să vorbim?

Ne poți contacta aici.
 
 

Scrie-ne 🡢

    Abonează-te la newsletter