Arhitectură, urbanism, turism | Dialog despre arhitectură şi design cu Tickă Nistor

30 mart. 2016 19:00
Care este relaţia dintre arhitectură – urbanism – turism şi cum se influenţează acestea? Care este adevăratul potenţial turistic al Aradului – dintr-o perspectivă a trecutului, cât şi una a prezentului? Care sunt strategiile pe care un oraş ar trebui să le adopte în vederea dezvoltării turismului? Toate acestea sunt teme la care încercăm să găsim răspunsuri la dialogul următor.
Tickă Nistor, invitatul din această seară, ne va prezenta reperele potenţialului turistic al Aradului şi, pornind de la exemple de bune practici pe plan internaţional, ne provoca la o discuţie despre viitorul Aradului şi despre măsurile concrete de stimulare şi dezvoltare a turismului.
În plus, dacă nu ai văzut filmele pe care le-am produs anul trecut în cadrul proiectului Atelier de Film (www.citizenit.ro/atelier-de-film), acum vei avea ocazia să vezi două din cele cinci filme – Veghe (de Titus Muntean) şi „La belle epoque” (de Daria Nistor şi Marius Mihalcea) – care explorează potenţialul arhitectural şi urbanistic al Aradului.
Prezintă: Tickă Nistor, designer publicitar şi ghid turistic
___________________________________________________
„Dialog despre arhitectură și design – intervenție în spațiul public” este o serie de discuții, prezentări și workshopuri în care explorăm modalități de cunoaștere, integrare și intervenție în spațiul public prin prisma conceptelor venite din domeniul arhitecturii și designului.
Aceste dialoguri nu se adresează unui public specializat, ci doar interesat – de confortul oferit de spațiile publice și resursele pe care le avem pentru a îmbunătăți şi transforma oraşele în care trăim.
Întâlnirile sunt organizate de Asociaţia CitiZenit la Club ABC.

Detalii locație

Club ABC

Piața Avram Iancu nr.16, Arad

Rămâi la curent

Citește newsletter-ul nostru și inspiră-te din transformările pe care le trăim împreună.

Abonează-te 🡢

Implică-te

Poți susține activitatea asociației și să ne ajuți să transportăm orașul către zenit!

Susține Citizenit 🡢

Vrei să vorbim?

Ne poți contacta aici.
 
 

Scrie-ne 🡢

    Abonează-te la newsletter