Amenajarea spațiului personal | Inside vs. outside | Workshop cu Ildiko Biro

14 nov. 2015 12:00
Spațiul personal nu e limitat de pereți, doar de imaginația ta și cât de departe poate merge ea.
Împreună, vom explora, vom parcurge un proces meditativ – analitic pentru a pune în evidență acele aspecte din interiorul fiecăruia dintre noi care ne pot ajuta la descoperirea și admiterea nevoilor reale pe care le avem în raport cu atmosfera, obiectele, texturile, culorile, dar și obiceiurile pe care le avem în spațiul personal. Vom încerca să definim pentru fiecare dintre noi funcționalitatea de care avem nevoie, dincolo de obiceiuri, tendințe si modă.
În acest workshop căutăm o oglindă pe care să o punem între spațiul interior și cel exterior, pentru a afla care sunt elementele de care avem nevoie pentru a ne simți în largul nostru.
Când eram copii ne jucam făcându-ne cuiburi din paie sau iarbă, construind fortărețe în copaci și cazemate în lanul de grâu. Pe atunci decoram cu ce găseam: cutii de tablă ruginite în care bunicul își păstra cuie, lăzi din lemn de la aprozar, sticle de bere colorate, bucăți de pânză din rochiile nepurtate ale mamei. Așezam lanterne în colțuri și lumânări pe etajere. Dar mai ales, aveam senzația că am creat o lume magică, că avem o casă, că suntem protejați și avem un loc secret, confortabil, în care pot intra doar cei care ne plac. Aceste trăiri și acest joc îl transpunem ca adulți în locuirea noastră.
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Intrare: pe bază de donaţie, la alegerea fiecăruia
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Detalii locație

Fabrica Teba

Piața Olimp, Arad

Rămâi la curent

Citește newsletter-ul nostru și inspiră-te din transformările pe care le trăim împreună.

Abonează-te 🡢

Implică-te

Poți susține activitatea asociației și să ne ajuți să transportăm orașul către zenit!

Susține Citizenit 🡢

Vrei să vorbim?

Ne poți contacta aici.
 
 

Scrie-ne 🡢

    Abonează-te la newsletter