Afacerea Est la Cinema Arta

12 nov. 2016 21:00

Primul film pe care CitiZenit îl aduce arădenilor la Cinema Arta este „Afacerea Est”, cea mai recentă comedie a regizorului Igor Cobileanski, primul road movie moldovenesc, venit în premieră în Arad. Mai mult, filmul se va proiecta sâmbătă, 12 noiembrie, de la ora 21.00, în prezenţa echipei filmului.

Proiecția-eveniment de la Cinema Arta vorbeşte despre rețeta magică a capitalismului.  Mai mult, regizorul filmului este, în fapt, responsabil pentru unul dintre cele mai iconice scurt-metraje românești, „Când se stinge lumina”, precum și pentru scurtmetrajele „Saşa”, „Grişa” şi „Ion” sau „Plictis şi Inspiraţie”, dar și pentru filmul „La limita de jos a cerului” şi a serialului de televiziune „Umbre”.

La proiecţia filmului de sâmbătă vor participa şi actorii din rolurile principale, Constantin Pușcașu și Daniel Busuioc, producătoarea filmului, Iuliana Tarnovețchi, precum și Radu Ghilași sau Adrian Marele, care apar în film în roluri secundare. Afacerea Est vine însoțit de asemenea de următoarele recomandări: singurul lungmetraj românesc din competiția festivalului de film Black Nights de la Tallinn, proiectat totodată și în secțiunea Festival of Festivals a unui alt festival notabil, Cairo International Film Festival.

Filmul va rula cu subtitrări în limba engleză, iar biletele de intrare costă 10 lei și vor putea fi achiziționate la fața locului.

Detalii locație

Cinema Arta

Strada Vasile Alecsandri nr.2, Arad

Rămâi la curent

Citește newsletter-ul nostru și inspiră-te din transformările pe care le trăim împreună.

Abonează-te 🡢

Implică-te

Poți susține activitatea asociației și să ne ajuți să transportăm orașul către zenit!

Susține Citizenit 🡢

Vrei să vorbim?

Ne poți contacta aici.
 
 

Scrie-ne 🡢

    Abonează-te la newsletter